logo fightforlife

Darius Alexandru Voicu are noua ani. Locuieste in comuna Marzanesti, satul Valea Parului, judetul Teleorman, impreuna cu fratiorul sau Mario si cu bunica lor. Au o situatie foarte precara. Cu toate acestea, cei doi copilasi invata excelent, au numai note de Foarte bine la scoala si sunt foarte cuminti.

La varsta de trei ani si jumatate, Darius a fost diagnostigat cu diabet. Copilul este dependent de insulina. Bunica se chinuie, asa cum poate, in ciuda saraciei, sa-i asigure un meniu cat mai adecvat bolii sale. Diabetul insa a avansat si i-a afectat vederea lui Darius. A fost consultat de multi specialisti oftalmologi si are o forma foarte grava de cataracta. Vederea lui este, in prezent, la capacitatea de maximum 20%. Cu toate acestea, copilul invata, scrie si citeste. Este olimpic la Romana si la Matematica si face socoteli foarte grele direct in gand.

Operatia lui Darius costa intre 2.000 si 3.000 de euro, conform spuselor medicilor de la clinicile unde a fost consultat Darius. Nu este o suma foarte mare, dar pentru bunica lui, care este maturatoare, este enorm de mult.

Haideti sa-l ajutam sa vada din nou, va imploram!


UPDATE: Darius a fost operat iar operatia a reusit. Acum vede din nou. Va trebui ca bunica sa-i tina foarte bine in frau diabetul pentru ca acesta este foarte avansat, iar glicemia lui este oscilanta.


Sau fa o donatie online prin Paypal: