logo fightforlife

Abandonul școlar este una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă țara noastră. În familiile sărace, marginalizate, există mulți copii care ar vrea din tot sufletul să meargă la grădiniță sau la școală, dar nu pot din cauza faptului că nu au un ghiozdan, nu au rechizite sau măcar o pereche de pantofi cu care să se încalțe. De uniformă nici nu se pune problema. Pentru că suntem convinși că educația este aspectul cel mai important al unei societăți, am lansat campania Toți copiii trebuie să meargă la școală. În ultimii cinci ani am pregătit pentru școală cu haine noi, încălțăminte, rechizite și ghiozdane peste sase sute de copii care provin din familii foarte sărace sau din centre de plasament.

In prezent traiesc si ei, ca toti copiii,  o situatie foarte dificila din cauza situatiei actuale. Ei nu au precum copiii nostri telefoane, tablete sau laptopuri pentru a putea face scoala online. Multi dintre ei au ramas repetenti pentru ca nu au putut intra online, zi de zi, alaturi de profesorii si de colegii lor, pentru a face cursuri.  Avem o listă lungă cu cereri de la copii, care vor să facala școală, dar nu au cu ce. Nu au nici tehnologia necesara si nici macar caiete si ustensile de scris.

Ei nu au nicio vină că părinții i-au abandonat într-un centru de plasament, sau că folosesc banii pentru a cumpăra orice altceva, mai puțin lucruri pentru copii. Noi știm asta și încercăm să salvăm prin educație cât mai mulți copii.
Și tu poți ajuta un copil să meargă la școală. Cu o donație lunară de doar 30 de lei, 50 de lei, o sută de lei, chiar poți schimba destine.

Conturile în care se pot face donații sunt:
Cont în Lei: RO43RNCB0670150094790001, deschis la BCR
Cont în Euro: RO86RNCB0670150094790003, deschis la BCR
Titular cont: Fight for Life Charity, CIF: 33071474

Puteti dona si prin Paypal la otilia.caloian@yahoo.com sau prin Revolut la 0740237968


Doneaza online cu cardul:
Suma Donata
  LEI EURO USD
Nume
Prenume
E-mail
Plata recurenta  - doresc sa platesc lunar aceasta suma

Sau fa o donatie online prin Paypal: