logo fightforlife

Anul viitor ne-am propus sa ducem in tabara la mare si in Delta Dunarii trei sute de copii abandonati in centrele de plasament sau care provin din familii extrem de sarace.  Prin proiectul "Vacanta pentru toti copiii" ne-am propus să-i răsplătim pe copiii cu rezultate bune la învățătură și la competițiile sportive, iar pe cei cu rezultate mai puțin bune, să-i motivăm să fie mai atenți și mai silitori.

Centrele de plasament sunt situate, de regulă, în zone foarte rău famate. Copiii nu cunosc mai mult decat centrul de plasament, imprejururimile acestuia si mersul la scoala. Cu toate acestea, copiii sunt foarte buni. Aproape toti dintre ei rezultate bune la scoala, iar foarte multi sunt campioni la sah, la arte martiale si la fotbal.
De cinci ani, asociatia noastra ii ajuta pe micutii din centrele de plasament, si organizeaza campanii frumoase, la ei, precum “Scrisoare pentru Mos Craciun”, “Imbraca un copil de Paste” sau “Toti copiii trebuie sa mearga la scoala”. Ne-am dat seama, insa, ca ei, pe langa lipsurile materiale, au nevoie sa iasa cat mai des din aceste centre si din aceste cartiere. Sa iasa, ca sa li se deschida orizonturile, sa vada ca exista viata, si chiar foarte frumoasa, si dupa blocurile gri in care traiesc ei, unde nu vad altceva decat droguri, bautura, violenta si prostitutie.
Fiecare iesire din centrul de plasament este o noua experienta, iar timpul pe care il pretrec voluntarii alaturi de ei este mult mai apreciat decat jucariile si hainele pe care le primesc drept donatii.
Copiii din centrele de plasament au nevoie de experiente si amintiri frumoase, sa simta ca sunt importanti si iubiti, sa fie incurajati si sa se simta in siguranta.

Detalii tabara

Locatie: Uzlina, Judetul Tulcea

Pret: 850 lei de persoana

Servicii incluse: cazare cu pensiune completa, transport, transfer cu barca, excursii (Descopera Delta Dunarii si excursie la Sulina si Padurea Letea), animatori, foc de tabara, concursuri si activitati sportive zilnice, jocuri psihopedagogice organizate de psihologi, concurs de pescuit, discoteca in fiecare seara, concurs de inot, plaja, acces la piscina si la locul de joaca, concurs Miss si Mister.

Orice donatie conteaza. Cu cat vom strange mai multe donatii, cu atat vom face fericiti mai multi copii.

UPDATE Septembrie 2018: In aceasta vara am organizat trei tabere pentru o suta de copii saraci sau abandonati. Doua tabere au fost organizate in Delta Dunarii, la Uzlina, iar una la Cheile Butii, in Masivul Retezat. Va multumim din suflet ca ne-ati sprijinit si ca sunteti alturi de noi!

Doneaza online cu cardul:
Suma Donata
  LEI EURO USD
Nume
Prenume
E-mail
Plata recurenta  - doresc sa platesc lunar aceasta suma

Sau fa o donatie online prin Paypal: