logo fightforlife

Matei are doar trei ani, este din Buzau, si sufera de mai multe  boli crunte: encefalita autoimuna cu anticorpi, anti canale de potasiu pozitivi, crize poliforme si tulburari de adaptare emotionala a copilariei, chist arahnoidian ce amprenteaza cortexul adiacent. Daca te uiti la el, pare un copil perfect sanatos, vesel si frumos foc. Doar ca aceste boli urate isi fac prezenta zilnic, transformandu-l pe Matei brusc, intr-o leguma. Initial, Matei avea si diagnosticul de epilepsie, dar pe care medicii din Romania i l-au scos. Cu toate acestea, copilul face zilnic crize epileptice, ramanand inert si cu mainile si gura inclestate. Dar medicii i-au scos acest diagnostic. Defapt nici nu se stie prea bine daca Matei chiar sufera de bolile enumerate mai sus sau daca nu cumva mai sufera si de alta boala, avand in vedere ca a fost la nenumarate controale, la mai multi medici din Romania, care le-au spus parintilor chiar si diagnostice diferite, sau care le-au spus sa astepte si sa astepte. Copilului i s-a recomandat imunoglobulina. Ar trebui sa aiba efect pentru a-l ajuta sa lupte cu encefalita autoimuna. Asta doar daca tratamentul i-ar fi administrat la timp. De cand a inceput tratamentul cu imunoglobulina niciodata nu i-a fost administrat cand trebuia, pe motiv ca in Romania exista o lipsa acuta de imunoglobuline.

Parintii lui Matei au trimis, cu ajutorul nostru, toate analizele si un film RMN ale lui Matei in Turcia, la celebrul spital Cok University Hospital din Istanbul, unde profeseaza unii dintre cei mai buni profesori universitari si medici din Europa. Acestia ii dau sanse foarte mari de vindecare lui Matei. Mii de copii, inclusiv din Romania, carora in tara nu li s-a mai dat nicio speranta, s-au tratat in Turcia de encefalita autoimuna si de celelalte boli de care sufera Matei.

Haideti sa-l ajutam! Sa donam fiecare cate putin din putinul nostru si sa-l vindecam oe acest copil frumos. Costurile cu tratamentele, investigatiile, cazarea si transportul se ridica la aproximativ 60.000 de Euro, o suma imposibil de strans pentru parintii lui Matei, care traiesc dintr-un singur salariu, al tatalui, intrucat mama este nevoita sa stea acasa cu el, sa-l ingrijeasca. 

Doamne ajuta!Doneaza online cu cardul:
Suma Donata
  LEI EURO USD
Nume
Prenume
E-mail
Plata recurenta  - doresc sa platesc lunar aceasta suma

Sau fa o donatie online prin Paypal: