logo fightforlife
Doneaza online cu cardul:
Suma Donata
  LEI EURO USD
Nume
Prenume
E-mail
Plata recurenta  - doresc sa platesc lunar aceasta suma

Sau fa o donatie online prin Paypal:

Vă invităm să deveniți susținătorul nostru și să direcționati 20% din impozitul pe profit al companiei Dumneavoastră pentru îndeplinirea campaniilor derulate de asociația noastră.
Cu sprijinul semenilor noștri și al companiilor, am derulat campaniile Imbraca un copil de Paste, O masa calda pentru bunici, Hrana pentru oamenii saraci si fara adapost, Scrisoare pentru Mos Craciun, Toti copiii trebuie sa mearga la scoala, Casuta Violete si multe altele.

Conform Codului Fiscal, puteți sponsoriza una sau mai multe asociații sau fundații, în limita a 20% din impozitul pe profit. Calculul profitului se face pe baza estimărilor contabile pentru anul în curs, iar sponsorizările trebuie făcute până la 31 decembrie sau la sfarsitul fiecarui trimestru fiscal. Nu implică nicio cheltuială din partea companiei. Dumneavoastră decideți unde doriți să direcționați o parte din profit. În cazul în care nu veți face sponsorizări, tot impozitul pe profitul firmei va fi direcționat către Stat.
Puteți să sprijiniți campaniile noastre umanitare, fara sa va coste absolut nimic, prin direcționarea a 20% din impozitul pe profit, în limita a 3‰ din cifra de afaceri. Dacă detineti sau conduceți o firmă profitabilă, tot ce trebuie să faceți este să descărcați contractul de sponsorizare de 20% a impozitului pe profit de AICI și să-l completați.
Dacă semnați un contract de sponsorizare cu 20% a impozitului pe profit, pe compania Dumneavoastră nu o costă abolut nimic, dar pentru oamenii nevoiași poate însemna chiar și salvarea vieții.
Beneficiile sponsorizării cu 20%

Posibilitatea de a decide singuri unde doriți să direcționați o parte din profitul companiei la care activați. În cazul în care nu veți face sponsorizări, conform Codului Fiscal, cei 20% din impozitul pe profitul firmei Dumneavoastra vor fi direcționați către Stat.

  • Implicarea intr-o campanie nobila, de ajutorare
  • Satisfacția de a contribui la salvarea de vieți omenești prin finanțarea campaniilor noastre

  • Satisfacția de a face o faptă bună

  • Alăturarea brandului companiei dumneavoastră alături de scopuri nobile

Vă mulțumim pentru ajutor!

Contractul de sponsorizare a 20% din impozitul pe profit, in format Pdf, il puteti descărca de AICI
Dacă doriți să completați un contract de sponsorizare sau de donație cu 20% din impozitul pe profit, îl puteți găsi și în variantă editabilă, in format Word, AICIDoneaza online cu cardul:
Suma Donata
  LEI EURO USD
Nume
Prenume
E-mail
Plata recurenta  - doresc sa platesc lunar aceasta suma

Sau fa o donatie online prin Paypal: