logo fightforlife

Rebeca Ariana (3 ani), Narcis Darius (un an si jumatate), Adriana Georgiana (4 ani) si Petrut (7 ani si jumatate) sunt patru fratiori, care locuiesc impreuna cu mama lor in localitatea Valea Lunga, judetul Dambovita. Traiesc in niste conditii greu de imaginat, iar viata lor este la limita existentei. Pana recent au locuit in padure, intr-o cabana. Au trebuit sa evacueze cabana, iar acum s-au mutat cu chirie intr-o casa din sat. Acolo locuise inainte un batran care a murit. Mizeria gasita acolo este greu de imaginat. Impreuna cu Lavinia, mama lor, si cu ajutorul Iuliei, o femeie extraordinara din localitate, au facut curatenie generala si s-au mutat aici. Din pacate nu au decat un acoperis asupra capului, in rest nimic. Au o soba care este stricata, mobilierul este foarte vechi. Au nevoie disperata de ajutor! Haideti sa-i ajutam, acum, in prag de Sarbatori, sa facem o fapta buna. Sa poata sa vina si la ei Mos Craciun, Sa aiba caldura si mancare. Sa se poata juca si ei cu o jucarie.

Ei au nevoie de absolut orice. Am facut insa o lista a necesitatilor urgente, produse ce le vom cumpara si le vom dona acestei familii cat de curand: soba, alimente primare, paturi, perne, produse de igiena, aragaz, ustensile de bucatarie, un televizor, dulciuri si jucarii. Le vom plati, de asemenea, si factura la curentul electric, intrucat, de cand s-au mutat au folosit un calorifer electric, pentru ca soba este stricata si nu a mers.

Puteti dona cu cardul, folosind formularul de mai jos, prin PayPal la otilia.caloian@yahoo.com , prin Revolut la 0740237968 sau prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont in Lei: RO 43 RNCB 0670 1500 9479 0001, deschis la BCR

Cont in Euro: RO 86 RNCB 0670 1500 9479 0003, deschis la BCR

Multumim din suflet pentru ajutor!


Doneaza online cu cardul:
Suma Donata
  LEI EURO USD
Nume
Prenume
E-mail
Plata recurenta  - doresc sa platesc lunar aceasta suma

Sau fa o donatie online prin Paypal: