logo fightforlife

Chiar avem toți pixuri? Am si carioci! Nu pot să cred! Am ghiozdan cu Elsa! Iupiiiii, am și adidași pentru fotbal! O să fiu cea mai frumoasă la școală cu rochița asta! Frate, eu am trening Puma! Wow, Andrei, cât ești de puternic! Poți să cari zece ghiozdane într-o mână! Bufnițele poartă noroc, iar eu am bufnițe și pe ghiozdan și pe penar! Cam acestea sunt reacțiile copiilor nevoiași sau din centrele de plasament după ce primesc ghiozdane și rechizite.
Ajută un copil să meargă la școală este una din campaniile noastre cele mai îndrăgite, pentru că putem face fericiți foarte mulți copii și pentru că investim în educația lor. An de an, cincizeci de copii nevoiași și din centrele de plasament in care mergem frecvent, primesc de la noi, în luna septembrie, ghiozdane noi și moderne, rechizite corespunzătore vârstei, dar și haine și încălțăminte nouă pentru haine.

Pe viitor sperăm să ne marim echipa de voluntari de susținători și să putem pregăti, anual, pentru școală, cel puțin o suta de copii în fiecare an. Și tu poți să donezi și să ajuți un copil sărac să meargă la școală și să-i schimbi destinul prin intermediul educației.

Conturile în care se pot face donații pentru oferirea de ghiozdane și de rechizite sunt:
Cont în Lei: RO 43 RNCB 0670 1500 9479 0001, deschis la BCR
Cont în Euro: RO 86 RNCB 0670 1500 9479 0003, deschis la BCR
Titular cont: Fight for Life Charity, CIF: 33071474

Sau fa o donatie online prin Paypal: