logo fightforlife


In localitatea Bucșani, județul Giurgiu locuiește o familie cu șapte copii, în condiții greu de imaginat. Noi i-am numit cei șapte pitici. După ce i-a ars casa, familia Șerban a fost nevoită să se mute într-o așa zisă casă, a unei rude. Tatăl a plecat în Anglia, la muncă, să facă rost de bani să-și reconstruiască locuința, dar a avut un accident de muncă și a trebuit să se întoarcă, invalid, acasă. Mama are afecțiuni grave la plămâni.
Copiii trăiau într-o sărăcie lucie. Niște copii care stăteau la geamul unui grajd. Nici grajd, defapt nu putem numi casa lor, că și acela arăta mai bine... Cu toate astea, în căsuță era curat, iar copiii erau curați. Ne-am oferit să-i ajutăm și  să încercăm să le reconstruim căsuța arsă. Din păcate nu am reușit să strângem, până acum, fonduri pentru demararea construcției. I-am ajutat, însă, cuigienizarea celor doua camere in care stau,  le-am cumpărat lemne ca să se încălzească la sobă și le-am donat un televizor.

I-am vizitat până acum de cel puțin zece ori, de fiecare dată încărcați cu alimente, dulciuri, haine, încălțăminte, jucării. Nu am cuvinte să vă povestesc cum se bucurau de absolut orice. Se bucurau toți, mai puțin Cristi, unul dintre băieței care este orb din naștere nu și-a putut admira și el hăinuțele cele noi. Pe Cristi l-am dus la doctor, însă medicii ne-au spus că, din păcate, nu se poate face nimic și va rămâne toată viața orb.Le-am donat și ghiozdane, rechizite, să poată începe școala pregătiți corespunzător.

Noi continuăm să sperăm că vom întâlni niște oameni minunați care să ne ajute să le reconstruim căsuța.

Doamne ajută!


Doneaza online cu cardul:
Suma Donata
  LEI EURO USD
Nume
Prenume
E-mail
Plata recurenta  - doresc sa platesc lunar aceasta suma

Sau fa o donatie online prin Paypal: