logo fightforlife

I-am rugat pe cei aproape o suta de copii internati in Sectia de Oncologie Pediatrica a Institutului Clinic Fundeni sa scrie cate o scrisoare Iepurasului de Paste, in care sa spuna ce cadou isi doresc. Multi copilasi au scris simplu: “Sanatate”, sau “Pijamale pentru spital”. Altii au cerut hainute noi, altii diverse jucarii, altii bicicleta, tablete, iar altii laptopuri, pentru a-si putea scrie proiectele de la scoala din spital, ca sa nu ramana in urma cu lectiile.

Noi am tinut cont de absolut toate dorintele copilasi bolnavi de leucemie si de cancer si, impreuna cu prietenii nostri de la compania Horizone IT, in Saptamana Mare i-am vizitat pe copilasi si le-am oferit hainute noi si cadourile mult dorite. A fost pentru prima data, dupa multe vizite, cand i-am vazut pe micuti razand cu adevarat. Erau pur si simplu fericiti! La fel zambeau si mamele lor, care sunt internate alaturi de copii in spital, ca sa aiba grija de ei.

Vrem sa repetam aceasta vizita de Paste in fiecare an sis a o extindem la mai multe spitale. Am vazut clar cum terapia prin ras sau chiar cea mai mica bucurie cum poate sa le dea putere copiilor. Este foarte important ca ei sa fie pozitivi si veseli pentru a putea lupta cu aceaste boli urate, numite cancer sau leucemie.

Si tu poti ajuta! Orice donatie conteaza!

Si tu poti ajuta! Orice donatie conteaza!
Conturile in care se pot face donatii sunt:
Cont în Lei: RO 43 RNCB 0670 1500 9479 0001, deschis la BCR
Cont in Euro: RO 86 RNCB 0670 1500 9479 0003, deschis la BCR
Titular cont: Fight for Life Charity , CIF: 33071474

Sau fa o donatie online prin Paypal: