logo fightforlife

Am donat Secției de Oncologie Pediatrică a Institutului Clinic Fundeni injectomate, aparate extrem de importante pentru copiii bolnavi, întucât micutilor pacienti li se administrează, cu ajutorul lor, mult mai ușor tratamentele perfuzabile.

Nu am fi crezut vreodată că o să vedem niște copii care să se bucure mai mult pentru niște aparate medicale decât pentru jucăriile și fructele pe care le-am oferit. “Wow! Injectomate și infuzomate!! Și cât de multe sunt!!! Acum o să ne facă perfuzia și injecțiile imediat. Nu mai trebuie să ne amorțească mâna ore în șir! Noi nu aveam decât un aparat pe toată secția și ne venea rândul o dată pe săptămâna la el”, a exclamat un copil bolnav de leucemie.Ca bucuria copiilor să fie și mai mare, le-am oferit și cadouri, dulciuri fără zahăr, fructe, jucării, iar mamelor internate în spital, o mașină de spălat și obiecte electrocasnice.

Alături de noi au fost prietenii noștri, Cătălin Moroșanu, Bogdan Stoica și președintele Superkombat, Eduard Irimia. Cu ajutorul lor dar, în special a lui Cătalin Moroșanu, am reușit să-i facem din nou să râdă, atât pe copii, dar și pe mămici și pe cadrele medicale. Stiți cum arată mamele care stau internate în spital alături de copiii bolnavi de cancer? Desfigurate. Cu ochii goi și triști, îmbătrânite mult prea devreme. De zâmbete nici nu se pune problema. Noi am reușit și de data asta nu doar să le smulgem un zâmbet, ci chiar să le facem să râdă în hohote alături de copilașii lor.

Mulțumim tututor susținătorilor noștri, fără de care acest eveniment nu ar fi putut avea loc.

„Mulțumim Asociației Fight for Life Charity pentru tot efortul depus pentru a ajuta Institutul Clinic Fundeni și, mai ales copiii internați în secția de Oncologie” Otilia Mocanu, Director Îngrijiri Institutul Clinic Fundeni

Și tu poți ajuta! Orice donație contează!
Conturile în care se pot face donații sunt:
Cont în Lei: RO 43 RNCB 0670 1500 9479 0001, deschis la BCR
Cont în Euro: RO 86 RNCB 0670 1500 9479 0003, deschis la BCR
Titular cont: Asociația Fight for Life Charity , CIF: 33071474

Sau fa o donatie online prin Paypal: