logo fightforlife
Îmbracă un copil de Paște este o campanie care are continuitate la an la an de și prin intermediul căreia am reușit, până acum, să îmbrăcăm cu haine noi peste o suta de copii nevoiasi, din toata tara,  sau abandonati din doua centre de plasament de care noi avem grijă.
Este una dintre cele mai îndrăgite campanii de către susținătorii și voluntarii noștri care ne trimit mulțumiri că le oferim ocazia să îmbrace un copil care chiar are nevoie de haine noi. Campania se derulează, de obicei pe pagina noastra de Facebook. Noi publicăm listele cu numele copiilor și cu mărimile, iar apoi, susținătorii noștri își aleg fiecare câte un copilaș, căruia îi cumpără haine și încălțăminte nou-nouțe. Ce nu reusim sa colectam de la donatorii voluntari, le cumparam noi copilasilor. Nu uitam, bineinteles, sa cumparam si bunatati, pentru ca surpriza sa fie perfecta. Astfel, copiii pot merge și ei la Paște la fel ca niște copii “normali”, cum spun ei, care au părinți și care îi îngrijesc.
Mereu ținem cont de gusturile copiilor. Dacă este vorba de o fetiță mai elegantă, îi oferim hainuțe cochete, dacă este un băiat mai sportiv, ne axăm mai mult pe haine sport-casual. Încercăm să-i îmbrăcăm exact așa cum i-am îmbrăca pe copiii noștri. Ne bucurăm că ne-a reușit de fiecare dată.
Avem nevoie de Dumneavoastră pentru a îmbraca de Paște cât mai mulți copii săraci sau din centre de plasament! Și tu poți ajuta! Orice donație contează!
Conturile în care se pot face donații pentru ajutarea copiilor sarmani sau abandonați sunt:
Cont în Lei: RO43RNCB0670150094790001, deschis la BCR
Cont în Euro: RO86RNCB0670150094790003, deschis la BCR
Titular cont: Fight for Life Charity, CIF: 33071474

Sau fa o donatie online prin Paypal: