logo fightforlife

Am fost Iepurași, Moș Crăciun, și, de ce nu, Moș Nicolae? Copiii din Centrul de Plasament Sfântul Ștefan din București s-au întâlnit, cu ajutorul nostru, cu Moș Nicolae în persoană, care i-a întâmpinat pe copii cu multe jucării, dulciuri, hăinuțe și cărticele. Iar ca surpriza să fie și mai frumoasă, le-am organizat celor mici și o mică petrecere, unde nu au lipsit tortul, prăjiturile, sucurile, dansurile și cântecele.
Am fost Moș Nicolae și pentru copiii de la Centrul de Plasament “Robin Hood”. Pe lângă cadouri, copiii au avut parte și de o surpriză ieșită din comun: o masă plină cu dulciuri făcute în casă, preparate cu multă dragoste de o echipă de voluntare. Astfel, copiii s-au delectat cu clătite, salam de biscuiți, tort Krantz, prăjitura Alba ca Zăpada, limonadă și fresh-uri de fructe. Au fost și ei răsfățați măcar într-o zi cu prăjituri, mancare gatita și sucuri pe care le fac mamele copiilor lor, iar pe care ei nu le primesc niciodată.
Copiii s-au simțit minunat, iar noi le-am promis că în fiecare an vor fi vizitați de Moș Nicolae, de Moș Crăciun și de Iepurașul de Paște. In fiecare an ne ținem de cuvânt.

Și tu poți ajuta un copil abandonat. E bine să fii bun!

Sau fa o donatie online prin Paypal: