logo fightforlife

Copiii bolnavi de leucemie si de cancer, internati in Sectia de Oncologie Pediatrica a Institutului Clinic Fundeni, aveau un loc de joaca fara prea multe jucarii. Impreuna cu sustinatorii nostri si cu Federatia Romana de Fotbal am cumparat jucarii pentru copii mari si mici, televizor, jocuri de toate felurile, carti, creioane, caiete si am creat un spatiu frumos, plin de viata, in care copiii bolnavi sa se poata juca si sa mai uite de bolile urate care ii macina.
Pe langa jucariile necesare locului de joaca, le-am oferit copiilor si fructe, dulciuri fara zahar, pampers, lapte praf, biberoane, iar mamicilor care stau internate in spital alaturi de micuti, le-a oferit obiecte electrocasnice, precum masina de spalat, cuptor cu microunde, sterilizatoare pentru biberoane si multe alte obiecte si produse care sa le mai usureze viata.
In vizita noastra am fost insotiti de prietenii nostri, Miodrag Belodedici, Andrei Stoica, Benjamin Adegbuyi, Alexandru Maxim si Jean Vladoiu, care s-au jucat cu copiii, iar, la un moment dat, chiar au imrovizat un meci de fotbal.
Multumim inca o data sustinatorilor nostri ca, datorita lor, am putut sa le oferim copiilor o astfel de bucurie si un loc de joaca atat de frumos, unde merg zilnic!
Vizita noastra la Fundeni o puteti vedea in acest reportaj http://www.sport.ro/nationala/fotbalistii-nationalei-s-au-implicat-in-lupta-impotriva-cancerului-ce-au-facut-ei-pentru-copiii-bolnavi.html

Si tu poti ajuta! Orice donatie conteaza!
Conturile in care se pot face donatii sunt:
Cont în Lei: RO 43 RNCB 0670 1500 9479 0001, deschis la BCR
Cont in Euro: RO 86 RNCB 0670 1500 9479 0003, deschis la BCR
Titular cont: Fight for Life Charity , CIF: 33071474Sau fa o donatie online prin Paypal: