logo fightforlife
Copiii abandonati in Centrul de Plasament Robin Hood s-au intors din  tabara din Delta Dunarii extreme de incantati, plini de energie si mult mai veseli. Din acest motiv, am ales aceeasi locatie si pentru a doua tabara, care a avut loc in perioada 19-22 iulie, tot la Uzlina, judetul Tulcea, la Gulliver Delta Resort. Beneficiarii au fost 37 de copii aflati in plasament sau in sistem de asistenta maternala, sub tutela Directiei Generale Pentru Protectia Copilului si Asistenta Sociala Sector 4. Tabara a fost oferita copiilor ca un premiu pentru rezultatele bune pe care copiii le-au avut la scoala si pentru stimularea lor. Copiii au vizitat pentru prima data Delta Dunarii, s-au jucat, au inotat in piscina, au pescuit, au desenat, au dansat si au participat la competitii sportive. Nu a lipsit nici focul de tabara, presarat cu povestile Unchiului Vanea, un batran lup de mare, excursiile in Biosfera Delta Dunarii, unde au invatat lucruri frumoase despre fauna si vegetatia Deltei. De asemenea, organizatorii au pus la cale si petreceri, unde copiii au dansat si au facut concursuri de karaoke. Pentru ca au fost foarte cuminti si s-au purtat exemplar, in ultima seara de tabara, copiii au primit diplome de Exploratori ai Biosferei Deltei Dunarii. S-au intors la Bucuresti cu amintiri frumoase si plini de energie pentru urmatorul an scolar.
Urmatoarea tabara pe care o vom oferi copiilor abandonati cu rezultate bune la invatatura va avea loc in perioada 2-7 septembrie, la Cheile Butii, in Masivul Retezat.
Va amultumim din suflet pentru sustinere si pentru ca ne-ati ajutat sa aducem si de aceasta data bucurie pe fata copiilor!

Sau fa o donatie online prin Paypal: