logo fightforlife

#Selfie for life este Campania cu cel mai mare impact mediatic pe care am derulat-o vreodata. Timp de doua luni, cat a durat Campania, nu a existat zi fara stiri despre noi. Campania a avut ca scop inveselirea copiilor bolnavi de cancer. S-a derulat pe retelele de socializare. Doritorii isi faceau un selfie cat mai amuzant, astfel incat sa-l faca sa rada chiar sip e un copil bolnav de cancer. Apoi, daca dorea, facea si o mica donatie in contul asociatiei noastre, iar apoi provoca si alti prieteni sa-I urmeze exmplul. In urma campaniei am reusit sa strangem aproximativ 10.000 de lei, bani pe care i-am folosit pentru cumpararea de alimente, apa, pampersi, sucuri, lapte praf, obiecte de igiena, jucarii, chiar si diverse medicamente, pe care le-am donat in vizitele noastre periodice la spital. Mancarea din spital stim cu totii cu este, iar in spital sunt copii ai caror parinti nu-si permit sa le cumpere nimic suplimentar fata de hrana primita zilnic. Incercam sa ajungem la acesti copilasi cat mai des, sa le facem cate o bucurie.

 De asemenea, i-am vizitat pe copilasi in nenumarate randuri impreuna cu oameni care s-au inscris in Campania #Selfie for Life, ne-am jucat cu ei, le-am oferit bunatati, ne-am adus aminte cum este sa fii copil si credem ca ne-am atins obiectivul: i-am facut pe copii sa rada.
In campanie s-au inscris si foarte  multe celebritati, precum: Andreea Marin, fotbaliștii de la FC Steaua București, Simona Halep, Ciprian Marica, Alexandru Maxim, Cătălin Măruță, Benjamin Adegbuyi, Echipa Națională de Fotbal a României, Alexandra Ungureanu, Mandinga, Ruxandra Pitulice, Benjamin Adegbuyi, Ciprian Sora, Cristian Spetcu, Xonia, Doru Todoruț, Sandu Lungu sau Andrei Stoica.
"Am primit o convocare mai deosebită de la FRF, de la echipa naţională! Am fost invitat să mă alatur campaniei ‪#‎SelfieForLife‬ şi am răspuns prezent cu aceeaşi emoţie, ca de fiecare dată. Orice donaţie contează, aşa că vă aştept pe toţi să participaţi la acest meci cu soarta! Aşadar, Ii convoc alături de mine pe Simona Halep pe Ilie Năstase, pe Cristian Chivu şi pe actorul Bobonete Mihai. Vă urez sănătate!”, Ciprian Marica‬
http://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/andreea-marin-face-echipa-cu-simona-halep-1117725
Si tu poti ajuta!


Doneaza online cu cardul:
Suma Donata
  LEI EURO USD
Nume
Prenume
E-mail
Plata recurenta  - doresc sa platesc lunar aceasta suma

Sau fa o donatie online prin Paypal: