logo fightforlife

Cine suntem?

Citeste mai multe despre noi!

Asociatia Fight for life Charity este o organizatie umanitara non-profit, non-guvernamentala. Suntem o echipa tanara de voluntari care credem ca numai impreuna putem lupta pentru o viata mai buna. De-a lungul timpului, am cunoscut foarte multe familii sarmane sau copii bolnavi, pe care i-am ajutat cu ajutorul voluntarilor nostri si a oamenilor cu suflet mare sa traisca.

Fie ca am donat alimente, apa si haine sinistratilor din urma inundatiilor, fie ca le-am contruit case sau am fost Mos Craciuni pentru copiii saraci, toate actiunile intreprinse ne-au invatat ca viata este frumoasa si ca trebuie sa luptam pentru ea.

Ce face Asociatia Fight for Life Charity ? Iata realizarile:
  • Am dotat Sectia de Oncologie Pediatrica a Institutului Clinic Fundeni cu injectomate, aparate absolut necesare in administrarea tratamentelor citostatice la copiii bolnavi de cancer.
  • In 2015 am organizat patru gale caritabile de Superkombat la Bucuresti, Constanta si Mamaia
  • Am dotat cu jucarii locul de joaca din cadrul Institutului Clinic Fundeni, Sectia de Oncologie Pediatrica
  • Le-am oferit copiilor bolnavi de leucemie, internati in Institutul Clinic Fundeni, cu ocazia Pastelui, cadouri constand in laptopuri, tablete, telefoane, biciclete si multe alte jucarii pe care ei si le-au dorit.
  • Am organizat vizite periodicela Institutul Clinic Fundeni, oferindu-le copiilor bolnavi de cancer si parintilor acestora alimente si diverse produse necesare vietii in spital
  • Am donat alimente, jucarii, rechizite si dulciuri copiilor cazati in Centrul de Plasament Micul Rotterdam din Constanta si Robin Hood din Bucuresti, precum si copiilor aflati in plasament in diverse apartamente din Bucuresti
  • In fiecare an ne transformam in Mos Craciuni pentru copiii sarmani.
  • De cel putin doua ori pe luna oferim hrana calda, apa, produse de igiena si haine oamenilor fara adapost din Bucuresti, precum si batranilor si copiilor sarmani, pe care ii intalnim la biserica
  • Am donat materiale de constructii, apa, alimente, detergenti, haine, incaltaminte si paturi sinistratilor din comuna Vaideeni, judetul Valcea, care au ramas fara case in urma inundatiilor din vara lui 2014.
  • Oferim tabere si excursii gratuite pentru copiii nevoiasi sau din centrele de plasament

Sau fa o donatie online prin Paypal:

Suntem reali. Echipa Fight for Life!

Gabriel Caloian - Fondator Fightforlife

Gabriel Caloian

Fondator


Otilia Caloian - Vice-presedinte Fightforlife

Otilia Caloian

Vice-presedinte


Eduard Irimia - Presedinte Onorific Fightforlife

Eduard Irimia

Presedinte Onorific