logo fightforlife

Conditiile de utilizare se refera exclusiv la site-ul www.fightforlife.ro

Termeni si conditii
Asociatia Fight for Life Charity, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.fightforlife.ro, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta politica de confidentialitate. Continutul site-ului www.fightforlife.ro este o proprietate a Asociatiei Fight for Life Charity, CIF: 33071474 Nr. Inregistrare Registrul National: 16289/A/2014.  Continutul acestui site nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma fara permisiunea anterioara scrisa a Fight for Life Charity.

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Asociatia Fight for Life Charity nu retine datele cardurilor si conturilor bancare in cazul donatiilor efectuate pe site-ul www.fightforlife.ro Fight for Life Charity nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe www.fightforlife.ro. Asociatia Fight for Life Charity isi rezerva dreptul de a face modificari in materialele si continutul www.fightforlife.ro in functie de schimbarile ce au loc cu privire la actiunile si proiectele desfasurate.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Fight for Life Charity isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.fightforlife.ro, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati. Fight for Life Charity poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Fight for Life Charity colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul Site-urilor, inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat. Fight for Life Charity poate folosi in cadrul Site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
  • - Pentru a imbunatati securitatea accesului.
  • - Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:
  • - Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.
  • - Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.
  • - Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.

In diferite sectiuni din Site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip business contact iar Fight for Life Charity le va putea utiliza exclusiv pentru comunicarea cu dumneavoastra.

Fight for Life Charity nu vinde, nu schimba si nuinchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Fight for Life Charity utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru , inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare. Site-urile pot contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului Fight for Life Charity, website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de Fight for Life Charity.